”Olen Sari, 46 v. ja asun Helsingissä. Teen töitä freelance-tuottajana ja sisällöntekijänä. Asun yksin, mutta perheeseeni kuuluu myös elämänkumppani, hänen kaksi poikaansa ja koira. Taustallani on pitkäaikainen, toistuva masennus ja aikuisiällä puhjennut yleinen ahdistuneisuushäiriö. Niin kauan kuin muistan, olen pohtinut kysymystä: Kuka minä olen? Läheisimmät ihmiset kuvailevat minua sanoilla miellyttävä, ajatteleva, analyyttinen, rohkea oman tien kulkija.”

Sari Kumpula

Minduu bloggaaja

Motto: “Minä taon ja taon, kunnes kuulen, että soi hyvältä” (Runeberg)

Terapiasta haen apua: Masennukseen/ahdistukseen; Menneisyyteni käsittelyyn; Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen

Millaisessa psykoterapiassa käyn: Pitkäkestoinen; Psykodynaaminen; Integroiva

Miten terapia on auttanut minua: Tavoitteenani on pitkäaikaisen ja toistuvan masennus- ja ahdistuskierteen katkaiseminen. Aion löytää uudenlaisia selviytymiskeinoja lapsuudessa opittujen, mutta aikuisuudessa toimimattomien tilalle. Terapian avulla rakennan myös hyväksyvämmän suhteen itseeni.

Unelmat: hyvä mielenterveys, mahdollisuus vaikuttaa auttamalla muita samassa tilanteessa olevia, kaikenlainen kirjoittaminen, mielekkäiden töiden tekeminen saman henkisten ihmisten kanssa, asuminen osan vuodesta ulkomailla, läsnäolon ja syvän yhteyden kokeminen toisen ihmisen kanssa

Tärkeää elämässä: mielenrauha, oman rytmin mukaan eläminen, tasapainoinen parisuhde

 

LUE MYÖS: Sarin blogikirjoitukset

Share This